Köpvillkor

Våra produkter finns att köpa hos återförsäljare i Skellefteå, Umeå, Piteå, Öjebyn och Avesta. Du hittar våra återförsäljare vid beställningsformuläret.

Det går också bra att beställa här. Efter beställning skickar vi en orderbekräftelse med ett ordernummer samt betalningsinformation till er mailadress. När vi ser betalningen på vårt bankgiro märkt med ert ordernummer så packar vi dina varor så snart vi kan och skickar dem.

A Piece of-by Helena AB innehar F-skatt sedel och alla priser är inklusive moms. Frakt tillkommer. Vi säljer inte varor till någon under 18 år.

Leveransvillkor

Frakt tillkommer på priset med 59 kr inom Sverige.

Vi skickar beställningar med Postnord, och din beställning packas väl skyddad i en kartong. Vi återanvänder allt emballage vi får in för miljöns skull. Räkna med ca en veckas leveranstid från att du betalat på vårt Bankgiro. Det kan ta någon bankdag innan jag ser din betalning och därefter postar vi inom 1-2 dagar och frakten tar 1-3 dagar beroende på var i landet ni bor. Vi hoppas ni har överseende med att leveransen kan ta några dagar, upp till en vecka, och att ni tycker den är värd att vänta lite på!

Ångerrätt & Reklamation

A Piece of-by Helena följer ångerrätten i lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal. Produkten måste vara i samma skick som när du fick den, det vill säga oanvänd och oöppnad. Köparen betalar returfrakten, kontakta mig inom 14 dagar om du vill returnera din produkt.

Om du upptäcker något fel på produkten så vill vi gärna veta det. Vid en reklamation, ta kontakt med oss via mail info@apieceof.se inom 7 dagar så hjälper vi dig.

btt