Välkommen 2015!

By Helena Sundberg

Posted in

2014 har varit mitt livs bästa och mest innehållsrika år: vi fick vårt första barn, köpte hus, min sambo friade och jag startade företag. Det är svårt att toppa det och jag har som nyårsambition att bara fortsätta njuta av vardagen precis så som den är just nu. Min vardag kommer att se lite annorlunda ut nu än den gjort det senaste året. Idag började jag om att jobba på mitt vanliga jobb och min sambo fick ta vid här hemma. Jag kommer att fortsätta driva My Skellheaven på sidan av men kommer förstås att ha lite mindre tid till företaget än tidigare.

I mitt förra inlägg före jul så skrev jag om vårat mål med 400 tvålar sålda på 16 dagar för att kunna återbetala investeringen vi gjort. Det såldes över 500 stycken och det är helt fantastiskt! Stort tack till alla er kunder som köpte min tvål i julklapp! Det bästa med detta är att vi nu kan börja titta över nästa produkt.

Vår affärsidé är ”Presentprodukter med känsla av Skellefteå”, vilken plats skulle du vilja att nästa produkt representerar och vad skulle du helst se att det var? Maila mig gärna på helena@apieceof.se

About The Helena Sundberg

Comments are closed.
btt