Spa-kit till ett hotell!

By Helena Sundberg

Posted in

Ibland får vi förfrågningar om produkter som vi inte har i vårt sortiment men som kunden önskar att vi tar fram åt dem. Det är jätteroligt att vi får frågan och vi gör vårt bästa för att möta kundens önskan inom vårt koncept. Vi har ett samarbete med Medlefors hotell och konferens i Skellefteå (http://www.medlefors.se/) och har tagit fram ett spa-kit på deras begäran, en tvål och bodylotion i 100 ml förpackad i cellofan. Kittet kostar 129 kr hos dem och passar utmärkt att använda vid besök i deras spapool. De har gäster från hela Sverige och vi tycker att vårt samarbete känns riktigt spännande!

Medlefors ligger längs med Klintforsån i Skellefteå och är förutom en folkhögskola, en hotell och konferens anläggning. I veckan har de öppnat en liten shop i receptionen för sina gäster och besökare. Alla produkter har norrländskt ursprung och de säljer hela vårt sortiment.

För er som har vägarna förbi, sväng in till Medlefors för en lunch eller en kopp kaffe i deras mysiga restaurang. Jag rekommenderar verkligen att ta en promenad längst med Klintforsån- det är något trolskt och magiskt över promenadstråket tycker jag! Dessutom finns mina drömmars hus på en liten udde i ån. Ett gult hus, helt ensamt, med en liten björkallé på tomten. Fantasin börjar genast vandra iväg när jag tittar på det där huset, det ligger som i en sagoskog..

About The Helena Sundberg

Comments are closed.
btt