Organisk Bodylotion

By Helena Sundberg

Posted in

Vi lanserar en organisk bodylotion med ekologisk havtorn! Vi är så glada att äntligen kunna erbjuda en bodylotion, något som så många mailat om. Att den ska vara i doften Vitberget har varit tydligt, 9 av 10 som kontaktat oss önskar just det: att smörja in sig i Vitberget! Det är så roligt att ni gillar doften så mycket, vi är tacksamma för er respons!

Vi har valt att göra vår bodylotion organisk med ekologisk havtorn. Att den är organisk innebär att innehållet kommer från växtriket. (Med undantag för parfymen)

Vår bodylotion innehåller hållbart odlad raps- och solrosolja som är mjukgörande och fuktighetsbevarande. Den ekologiska havtorn som vi tillsätter är delvis odlad i Sverige och resten i Europa. Havtorn kallas ofta ”Nordens passionsfrukt” och är fylld av härliga egenskaper. Havtorn är rik på palmitinsyra som finns naturligt i hudens lipider och förbättrar knottrig hud och påskyndar hudens reparering.

Vi försöker som alltid att jobba så lokalt vi bara kan i alla led. Vår bodylotion tillverkas därför på en miljöcertifierad fabrik i Sverige.

Bodylotionen kommer i mitten av juli om allt går som det ska och kommer att kosta 249 kr. (300 ml) Den kommer att säljas på Skellefteå Turistbyrå, apieceof.se samt några återförsäljare till som vi inte fått helt klart med ännu. Vi återkommer med vilka de är inom kort.

Vi längtar till juli nu!

About The Helena Sundberg

Comments are closed.
btt