Nytt varumärke A PIECE OF- BY HELENA

By Helena Sundberg

Posted in ,

För drygt ett år sedan startade jag My Skellheaven. Jag var mammaledig med min son och förverkligade min dröm: att fånga känslan av en plats i en doft.

Det här första året har varit otroligt roligt och lärorikt men också tufft ibland. Jag har ett fantastiskt team runt omkring mig som hjälper mig med praktiska saker men också tips och råd om företagande och stöttning i vardagen. Att vara nybliven mamma och husägare och ha ett heltidsjobb samtidigt som man driver ett nystartat företag är inte lätt alla dagar. Men det ger mig energi, utlopp för min kreativitet och gör mig stolt över mig själv, min familj och mitt företag.

På ett år har vi lanserat tre dofter av handtvål, en handkräm, fått fem återförsäljare, två timanställda, stått på fyra marknader och sålt över 3500 tvålar. Det är ganska… coolt när jag tänker efter. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att responsen skulle vara såhär positiv och jag är så tacksam för det!

Vi har beslutat att prova våra vingar i en annan stad än Skellefteå, nämligen min födelsestad Umeå. Vi har tagit fram ett nytt varumärke för de produkter som lanseras utanför Skellefteå som heter ”A PIECE OF- BY HELENA” Layouten är mycket lik My Skellheaven, tanken med produkterna och känslan är densamma. Vi vill lyfta de platser som förtjänar det och som jag känner lite extra för oavsett om de ligger i Skellefteå eller inte. A PIECE OF lanserar sin första doft ”Gammlia- Natur och kultur i Umeås hjärta” i dagarna. Gammliatvålen kommer att säljas på Västerbottens museum i Umeå och jag och mina duktiga medarbetare kommer att stå på Nolia 1-9 augusti. Kika gärna förbi oss där!
Gammlia ettiketVi kommer att fortsätta skapa produkter i Skellefteå under varumärket My Skellheaven Vi tittar just nu på en ny doft inför julen och om det är möjligt att utveckla den otroligt populära Vitberget i fler produkter. Den nya platsen och de nya produkterna vi tittar på är faktiskt tips från er som kontaktat mig, så fortsätt gärna med det!

 

Varma hälsningar Helena

About The Helena Sundberg

Comments are closed.
btt