Nytt företag, ny doft och en ny bebis

By Helena Sundberg

Posted in ,

Det har stått stilla här på hemsidan, facebook och instagram ett tag men bakom kulisserna har det verkligen hänt grejer!

Den största nyheten är  att vår familj går från tre till fyra personer i mars då Alvar blir storebror, helt fantastiskt! Något som inte är lika fantastiskt  är graviditetsillamående. Illamåendet slog till med full kraft under Stora Nolia i somras som för övrigt var några av  årets varmaste dagar. Som tur var så fick jag hjälp av min kusin, svärmor och vänner och vårat stånd var placerat lägligt bredvid toaletten så det gick att smita ifrån när det behövdes. Ironiskt nog så var det just doften av parfym och hamburgare som påverkade mig mest, så att sälja in en ny doft på mässan i  Umeå i den värmen var en utmaning kan jag lova.

Nu mår jag bra igen och allt känns underbart. Vi fick se vår lilla bebis på ultraljud i veckan och tårarna sprutade när vi såg det lilla hjärtat picka. Vilket mirakel det är, att det bara funkar!

Vi kommer att lansera en ny doft lagom till jul. Det är från en fantastisk plats här i Skellefteå som ni röstat fram som den plats ni helst vill ha en doft ifrån. Både i sociala medier och under Stadsfesten har vi tagit in och lyssnat på era förslag och en plats stack ut rejält och det är den doften vi lanserar första veckan i december. Vilken det är berättar jag i ett eget inlägg, för det förtjänar den. 🙂

Jag har ombildat mitt företag från enskild firma till aktiebolag. Företaget har ett nytt namn: A Piece of – by Helena AB och My Skellheaven som enskild firma finns inte mer. Orsaken till att jag valt att byta namn är för att vi på sikt vill kunna ha återförsäljare i hela Sverige. Vi vill kunna sprida våra dofter och kännedom om våra utvalda platser utanför Skellefteås gränser, och då krävs ett namn som även utsocknes förstår. My Skellheaven betyder något för mig och säkert för fler som bor eller har bott i Skellefteå. Men för den som inte har en relation hit så förstår de inte riktigt vad företaget sysslar med. Namnet A Piece of – by Helena AB syftar till affärsidén: ”Skapar och säljer produkter med doft och design från utvalda platser.” Jag och mitt team hoppas att Skellefteåborna inte tycker att vi sviker genom att byta bort My Skellheaven utan vi ska fortsätta lyfta Skellefteå på alla sätt vi kan.

 

Helena

 

About The Helena Sundberg

Comments are closed.
btt