Med doft av Bryggarbacken

By Helena Sundberg

Posted in ,

Idag har leveransen med Bryggarbacken tvål kommit. Det är lika spännande varje gång att se förpackningen och känna doften blandad med tvål. Jag är riktigt nöjd med Bryggarbacken och håller tummarna att den uppskattas av er också och kanske till och med kan utmana Vitberget som är omåttligt populär. Hör gärna av er när ni testat den om vad ni tycker!

Det regnar alltid när jag får varor. Mitt lager ligger en våning ner så vi måste bära alla lådor för hand ner för en blöt, hal stentrapp. Nu när jag är gravid så har jag svårt att bära tungt men jag har fått bra hjälp av fem vänner idag. Det är guld värt, stort tack till er!

Tvålen Bryggarbacken finns att köpa på Bryggargatan restaurang och Brygg CC i Skellefteå. Jag kommer att sälja den på Skyltsöndag den 29/11 på torget i Skellefteå och på Nordanå Julmarknad den 6/12. Från och med måndag den 7/12 så kommer Bryggarbacken att finnas hos några av mina återförsäljare, bland annat Turistbyrån. Den kommer också att gå beställa på www.apieceof.se från den 7/12. Så är ni sugna på att testa den nu så besök Bryggargatan eller Brygg CC, de säljer den i kassan för 129 kr.

Det är många som frågar vad den doftar. Doft är så personligt och alla har olika referenser och doftminnen. Jag upplever citrongräs och örter i en fräsch blandning. Ju varmare den är ju mer örter. Men någon annan kan uppleva något annat.

Det här är doftbeskrivningen på baksidan:

En tvål inspirerad av området Bryggarbacken vid Skellefteås älv. Det lugna, vackra som möter stadens puls. Lunch i stentrapp, sommarburk i bar, middag i en miljö från Paris och malt från eget bryggeri.

Doften av det nya fräscha, från en plats med anor.

About The Helena Sundberg

Comments are closed.
btt