Julmarknad på Nordanå och Gammlia

By Helena Sundberg

Posted in

En fantastisk månad har just börjat, december! Förutom att det är helt ok att nynna julsånger, julpynta, baka, äta upp det man bakat så är det julmarknadernas tid. I söndags stod vi på Skyltsöndag i Skellefteå och det var fantastiskt mycket folk. Det var första gången jag sålde Bryggarbacken och den sålde slut två gånger och Johan fick springa till bilen och hämta mer. Vi sålde faktiskt slut den! Tur att vi beställt mycket och har mer på lagret.

I helgen är det dags för julmarknad på Nordanå i Skellefteå och Gammlia i Umeå. Vi åker till Umeå på lördag morgon och jobbar tillsammans på julmarknaden på Gammlia. Det ska bli riktigt spännande att se hur den marknaden är! Jag har bara hört talas om den av de ”gamla knalle-rävarna” att det är här man ska va, jul deluxe och hur mycket folk som helst. Vi kommer att stå uppe vid det samiska vistet så kom gärna och besök oss där. På Gammlia kommer vi att fokusera på Gammliatvålen och ha ett riktigt bra pris, 2 för 200 kr. Perfekt för julklappsspelet!

På söndag kommer Johan att jobba själv i Umeå och jag åker till Skellefteå och står på Nordanå Julmarknad. Min snälla lillebror hjälper mig att bära fram allt då min gravida kropp säger ifrån så fort jag bär något. Vi kommer att sälja Bryggarbacken även där så ni som inte hann med i söndags har chansen på söndag.

Jag längtar tills i helgen, det var så mysigt förra året och jag ser fram emot att få träffa alla kunder igen!

Bilden är från Skyltsöndag på torget i Skellefteå. Rätt så suddig men julkänslan infinner sig förhoppningsvis ändå!

About The Helena Sundberg

Comments are closed.
btt