Minnen, stolthet och känsla.

Alla har vi en plats som betyder lite extra för oss. En speciell plats, som vid åtanke, sprider en värme i bröstet och ett leende över läpparna. En plats som du minns med dina sinnen, där du känt, doftat och upplevt. A Piece of-by Helena står för just det: minnen, stolthet och känsla. Men också för snygg design och bra kvalité.

Läs mer

 

För företag

Hur doftar ditt företag? Vad vill du att dina kunder och besökare ska ha med sig från ett besök hos er?

Vi doftsätter platser och företag med noggrant utvalda dofter i en produkt alla använder. Vi erbjuder både samarbeten under vårt varumärke men också private label, där vi levererar en produkt under ert varumärke.

Läs mer

 

En gåva med känsla.

A Piece of-by Helenas produkter har tagits fram med inspiration från utvalda platser i norra Sverige som betyder något för mig eller för andra. För att du ska få minnas, upptäcka något nytt eller uppleva för första gången. En platsspecifik doft, ett närproducerat material, ett unikt mönster eller helt enkelt en känsla. Våra produkter passar utmärkt som present från dig som vill ge det lilla extra. En bit av en plats, något unikt, som står för minnen, stolthet och känsla.

Läs merBeställ

@apieceofbyhelena

Sorry:

- Instagram feed not found.

Senaste från bloggen

07/12/2017
Det har hänt grejer!
Det var ett tag sedan jag skrev någonting här så det börjar vara på tiden att vi uppdaterar...
04/10/2016
Spa-kit till ett hotell!
Ibland får vi...

Beställ dina produkter här:

Beställ dina produkter här så skickar vi dem till dig. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig med orderbekräftelse och swishnummer eller bankgiro för inbetalning. Frakt tillkommer med 59 kr.

Tvål med ekologiskt björkvatten Skellefteå, Bryggarbacken och Nordanå 149 kr/st

Våra återförsäljare är:

Skellefteå; Skellefteå Turistbyrå, Stiftsgården, Skellefteå city Airport, Ruts magasin i Bureå och Skellefteå Camping.

Är du intresserad av att bli återförsäljare? Kontakta oss gärna. Vi söker ständigt nya platser att inspireras av och är öppna för samarbeten på nya platser.

Ta gärna kontakt med oss om du vill göra en större order, så skickar vi offert. Maila helena@apieceof.se så återkommer vi till dig.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
btt