Friends in the forest

By Helena Sundberg

Posted in

Den sista maj skickas handkrämen från fabriken och i början av juni finns den att köpa hos våra återförsäljare! Som jag längtar!

Det blir en speciell känsla när man jobbat länge med en produkt, det känns nervöst på något sätt att visa den för omvärlden. Jag tror på handkrämen till 100% och jag älskar allting med den. Men när man lagt ner så mycket kärlek och känsla i något så blir man också mer känslig för vad omvärlden ska tycka. Jag tycker tvålen och handkrämen matchar varandra mycket bra både i utseende och innehåll.

My Skellheavens handkräm är gjord på ett väl beprövat recept från början av 1900-talet. Vi har doftsatt krämen med doften Vitberget som varit efterfrågat av våra kunder- en kompis till tvålen. Doften Vitberget beskriver vi såhär: ”En doft inspirerad av aktivitets och rekreationsområdet Vitberget. De vackra och skiftande miljöerna. Möjligheter till aktivitet och rekreation under alla årstider. Doften av friskt och fräsckt- inifrån och ut.”

Krämen innehåller vitlera som verkar lindrande på irriterad hud, den är därför lite grå i färgen. Krämen är vattenavvisande och återfuktande och kan användas på hela kroppen. Det ska bli så spännande att höra vad ni tycker om den!

Om ni skulle vilja beställa den redan nu för att vara på den säkra sidan så kan ni skicka ett mail på info@apieceof.se. Jag hjälper gärna till med större beställningar både från privatpersoner och företag, maila mig så återkommer jag med pris och fraktmöjligheter.

Ha en skön vecka!

//Helena

About The Helena Sundberg

Comments are closed.
btt