foretag-smal-1
foretag-bred-1

För företag

Hur doftar ditt företag? Vad vill du att dina kunder och besökare ska ha med sig från ett besök hos er?

Vi doftsätter platser och företag med noggrant utvalda dofter i en produkt alla använder. Vi erbjuder både samarbeten under vårt varumärke men också private label, där vi levererar en produkt under ert varumärke.

Kvantiteterna vid samarbeten ligger på från 500 st tvålar och vid private label är minimum 1300 tvålar. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa ditt företag att sticka ut ur mängden.

Hur går det till?

 

Vi besöker er och pratar igenom projektet, platsen och hur produktens ska användas. Vi fotar, klipper växter, lyssnar in platsens historia och framtid. Vi återkommer sedan med ett förslag på produkt och doftidentitet.

Vi fram 3-6 doftprover som vi stämmer av med er, gärna över en kopp kaffe, både för att det är trevligt och för att kaffebönor kan behövas för att särskilja dofterna vid flera doftprover. När ni är nöjda med en doft och tänkt layout startar produktionen hos våra leverantörer. Produktionen levereras efter 6-8 veckor efter att ni godkänt korrektur på etiketten.

Vill ni lansera en doft till julen är det bra att ta ett första möte i augusti-september. För leverans innan sommaren så är det bra med ett möte i mars.

btt