Ett år som egen företagare

By Helena Sundberg

Posted in

I maj hade jag varit verksam som egen företagare i ett år! Det har gått så fort och det har hänt så mycket, vi har gått från en idé till en färdig produkt och nu lanserar vi snart en ny produkt- handkrämen. Det har varit en otrolig resa som lärt mig precis det jag önskat och mycket mer.

Jag har alltid varit intresserad av hur man gör saker och jag irriteras av att inte kunna allt. Helst skulle jag vilja kunna allt om ekonomi, företagande, ledarskap, styrelsearbete, politik, psykologi och beteendevetenskap. Och just ja, jag vill kunna dreja och spela piano också.

Just det här med företagande är en sak som jag länge velat lära mig. Jag gick en företagsekonomiutbildning för tre år sedan på sidan av jobbet. För att förstå och skapa mig en bild av vad det innebär att vara företagare. Jag konstaterade att debit och kredit inte var min grej utan tilltalades av resan från idé till färdig produkt- att skapa något eget. Jag är supernöjd att jag tog steget och körde igång My Skellheaven och tacksam mot min arbetsgivare, familj och vänner för allt stöd och för att ni orkar lyssna på mina idéer och lukta på alla doftprover!

Nu kommer vi snart att utveckla företaget vidare. Exakt vad det blir berättar jag när det är helt 100 % klart med alla inblandade!

Ha en skön vecka.

 

//Helena

 

About The Helena Sundberg

Comments are closed.
btt