Det har hänt grejer!

By Helena Sundberg

Posted in

Det var ett tag sedan jag skrev någonting här så det börjar vara på tiden att vi uppdaterar lite! Jag har tagit klivet och klivit över helt och hållet till förteget och dessutom öppnat en fysisk butik i Skellefteå. Butiken heter Elva Bruk butik & fabrik och säljer förutom våra tvålar med doft av utvalda platser, hållbar inredning, ekologiska produkter och yogakläder. Butiken ligger på Torget 4 mitt i Skellefteå och har också en egen webbshop www.elvabruk.se där det går att beställa tvålar och betala via klarna. Mycket enklare både för er och mig!

Vi har dessutom ett gäng nya återförsäljare i norra Sverige: Västerbottenssåpa i Siksjönäs, Handelsgården i Umeå och Västerbottens museum i Umeå. Jättekul att få finnas hos er!

Vi håller just nu på att jobba fram en ny produkt som lanseras under nästa år- en tvål med doft av Skellefteå. Wow, det är stort! Att doftsätta en hel stad, kommer det ens att gå att enas med sig själv? Än mindre med min testgrupp? Ja vi får se! Just nu är vi i stadiet där vi tittar på alternativ på tvålen, innehåll och utformning. Vi håller er uppdaterade!

Ha en fin dag och vill ni hänga med i vad vi gör så är vi flitiga på elvabruk.se samt på #elvabruk på instagram och Facebook.

About The Helena Sundberg

Comments are closed.
btt