De köpte min tvål!

By Helena Sundberg

Posted in

Jag gick på stan och såg en kvinna genom skyltfönstret på turistbyrån. Hennes man stod bredvid och de pratade om något. Kvinnan luktade på något som hon höll i handen, för att sedan stäcka sig mot sin man så han också fick lukta. De diskuterade lite och sträckte sedan fram något till tjejen bakom disken för att betala.

Det var min tvål. De köpte min tvål!

Den känslan var obeskrivlig. Något som jag burit som en tanke i flera år, har nu fått en fysik form och är till försäljning både i butik och på webben. Det är otroligt kul och pirrigt samtidigt som jag har varit otroligt nervös för vad folk ska tycka om produkten. Tankar som ”tänk om det bara är jag som tycker att den doftar fantastiskt” och ”tänk om ingen köper den, bara mamma och pappa..” har smugit sig på ibland. Men försäljningen har startat bra och responsen har varit mycket positiv både från de företag jag träffat men också hos våra återförsäljare. Tack alla för en fantastisk start!

About The Helena Sundberg

Comments are closed.
btt