A Piece of VÅRVINTER

By Helena Sundberg

Posted in

Nu är den här, denna fantastiska årstid som vi har i norra Sverige. Vårvinter. När jag provade mina vingar i södra Sverige så var just vårvintern något som jag saknade riktigt mycket. När det är vinter men ändå varmt och sol och alla härliga utomhusaktiviteter man kan göra just nu. Grilla pinnbröd ute över öppen eld, pimpla, sitta mot en solvägg, åka skidor, köra skoter, picknick, varm choklad. Umgås med familj och vänner utomhus och få fräknar och vita kråksparkar runt ögonen. Det är helt underbart!

Vi har tagit fram en ny produkt som är en hyllning till vårvintern. Vårvintern är inte en plats, men en årstid som vi i norr är privilegierade att uppleva varje år. En årstid som är värd att lyftas fram i ljuset och som definitivt står för stolthet, minnen och känsla som våra produkter ska göra.

Vi har idag tryckt på startknappen till produktionen av en ekologisk kökshandduk, handtryckt i Skellefteå med två motiv inspirerade av vårvinter. De kommer att säljas på apieceof.se, Skellefteå turistbyrå och Klappi.se. Emma Ebermark som driver klappi.se har gjort de fina illustrationerna åt oss och vi hoppas ni gillar dem lika mycket som vi gör!

A Piece of:s produkter ska förutom sitt uppenbara användningsområde vara en snygg detalj i hemmet. Vi satsar mycket på designen och med kökshandduken ser vi flera användningsområden då den är i riktigt bra kvalitet. Den kan med fördel användas som bordstablett vid dukningar och som en dekorativ tavla på väggen. Vi kommer att lägga ut inspirerande bilder på vår Instagram så följ oss gärna där!

Kökshandduken är i 100% ekologisk GOTS certifierad bomull 50×70 cm. Den är tryckt med vattenbaserade färger för hand i Skellefteå. Priset för skönheten är 179 kr och beräknad leverans är om 2 veckor.

Om ni vill förboka en handduk så att jag skickar den direkt vi får den så maila mig på helena@apieceof.se antal och adress.

Ha en härlig kväll!

//Helena

Montage Handduk Pimpel-01

 

About The Helena Sundberg

Comments are closed.
btt